Amersfoort World Jazz Festival

Het Amersfoort World Jazz Festival heeft dit jaar verschillende locaties

Lieve Vrouwekerkhof

Lieve Vrouwekerkhof, 3811 BS Amersfoort
Routebeschrijving + Parkeren

Observant

Stadhuisplein 7, 3811 LM Amersfoort Routebeschrijving + Parkeren

Theater De Lieve Vrouw

Lieve Vrouwestraat 13, 3811 BP Amersfoort
Routebeschrijving + Parkeren

Jazzclub Miles

Hof 25, 3811 CK Amersfoort
Routebeschrijving + Parkeren

Sint Aegtenkapel

Het Zand 37, 3811 BS Amersfoort
Routebeschrijving + Parkeren

St. Joriskerk

Westsingel 47, 3811 BB Amersfoort
Routebeschrijving + Parkeren

Toegankelijkheid optredens

Het festival wil voor iedereen toegankelijk zijn en houdt daar zo goed mogelijk rekening mee op alle concertlocaties. Heeft u een lichamelijke beperking en bent u van plan het festival te bezoeken? U bent van harte welkom! Hieronder leest u meer over onze faciliteiten. Mocht u specifieke vragen of wensen hebben dan kunt u contact met de organisatie opnemen via productie@amersfoortjazz.nl

Parkeren

Met een gehandicaptenparkeerkaart kan in Amersfoort geparkeerd worden op alle parkeerplaatsen met uitzondering van de parkeergarages. Ook op parkeerplaatsen in de vergunning gebieden, zonder betaling, bij parkeermeters en -automaten. In Amersfoort zijn op diverse plekken parkeerplaatsen gereserveerd voor mensen met een lichamelijke beperking. Hier kan je zien waar deze zich bevinden. Q-park St. Jorisplein heeft vijf parkeerplekken voor mindervaliden. De Stadhuispleingarage is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Toiletten

U kunt tijdens het Amersfoort World Jazz Festival op een aantal plekken gebruik maken van een rolstoelvriendelijk toilet. Op het Lieve Vrouwekerkhof kunt u gebruik maken van de toiletvoorziening in theater De Lieve Vrouw. Ook in de Observant is een rolstoelvriendelijk toilet beschikbaar.

Lieve Vrouwekerkhof

Fietsen in steegjes en op straat geparkeerd kunnen een obstakel vormen om een goede doorstroom van het publiek te waarborgen. Daarom vragen wij u om uw fiets daar niet neer te zetten, maar in de (bewaakte) fietsenstallingen. Wilt u hierbij de instructies van de medewerkers opvolgen? Meer info kun je hier vinden.

EHBO

De EHBO heeft een vaste post op het Lieve Vrouwekerkhof. Deze post bevindt zich rechts naast de toren. Heeft u medische hulp nodig, dan kan een medewerker van het festival de EHBO voor u oproepen.U kunt gebruik maken van de toiletten in de horeca-gelegenheden op het Lieve Vrouwekerkhof.Blijf rustig in geval van een calamiteit, luister naar de instructies van de presentator op het podium en volg altijd de aanwijzingen van hulpdiensten, medewerkers en beveiligers op. In het kader van uw en onze veiligheid kunnen video-opnames gemaakt worden.

Catering

Op alle locaties is voldoende te drinken. Wilt u daarom geen drank of glaswerk meenemen naar de concertlocatie? Tevens vragen wij u om uw drankje op het festival op te drinken en het niet mee te nemen buiten de concertlocatie. Er wordt geen alcohol geschonken aan bezoekers onder de 18 jaar.

Huisregels

De huisregels kunt u hier nazelen.