Amersfoort World Jazz Festival

Dit jaar zijn er tijdens het Amersfoort World Jazz Festival betaalde concerten en gratis concerten. De prijzen van de tickets liggen tussen € 7,50 en € 15,-. Kaarten voor het festival bestel je online vanaf juni via deze website. Mocht je nog vragen hebben kun je een bericht sturen naar tickets@amersfoortjazz.nl

Via de nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte.  Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Ook voor de komende editie zijn er weer Extra Care tickets beschikbaar.

In 2023 hebben we drie type tickets
– losse tickets
– dagkaarten
– passe-partout

Losse tickets:
Met een los ticket heb je een gegarandeerde zitplaats.

Lieve Vrouwekerkhof: € 15,00 (avonden)
Lieve Vrouwekerkhof Vrijdag 18 augustus Typhoon: € 15,00 (geen zitplaatsen)
Lieve Vrouwekerkhof: Zaterdag Jef Neve: € 10,00
Alle binnenlocaties: € 7,50
Theater De Lieve Vrouw Typhoon: dinsdag 15 augustus/ woensdag 16 augustus: € 15,00

Dagkaart:
Een dagkaart kost € 20,00. Met een dagkaart kun je naar alle locaties, maar heb je geen gegarandeerde zitplaats. Een aantal locaties heeft een beperkte capaciteit, met een dagkaart heb je dus ook geen gegarandeerde toegang. Vol is vol.

* Let op: de dagkaart geldt niet voor de concerten van Typhoon op dinsdag 15 en woensdag 16 augustus in Theater De Lieve Vrouw en vrijdagavond 18 augustus op het Lieve Vrouwekerkhof.

Passe-partout voor het hele festival:
Een passe-partout voor het hele festival kost € 85,00. Met deze passe-partout heb je toegang tot alle locaties, maar geen gegarandeerde zitplaats. Een aantal locaties heeft een beperkte capaciteit, met een passe-partout heb je dus ook geen gegarandeerde toegang. Vol is vol.

* Let op: de passe-partout geldt niet voor de concerten van Typhoon op dinsdag 15 en woensdag 16 augustus in Theater De Lieve Vrouw en vrijdagavond 18 augustus op het Lieve Vrouwekerkhof.

Gratis concerten
De concerten op het Lieve Vrouwekerkhof op zondag 20 augustus zijn gratis toegankelijk. Ook het concert van Big Band on the Move op zaterdagmiddag is gratis toegankelijk. Net als het programma van KOSMIK in de St. Joriskerk op donderdag 17 augustus. Ook zijn de concerten op donderdag, zaterdag en zondag in Theater De Lieve Vrouw gratis toegankelijk en het concert van Chi op zondag 20 augustus in de St. Aegtenkapel.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief