Amersfoort World Jazz Festival

We willen jullie graag attenderen op een supergaaf festival!

 

Wonderfeel 2024

19,20,21 juli 2024

Wonderfeel is drie dagen (klassieke) muziek midden in de natuur. Met meer dan 100 optredens: van barok tot minimal, van klassieke hits tot kersverse noten, van solo tot symfonisch, met lijnen naar jazz, pop en niet-westerse muziek. Slenter door de lanen van de bosrijke omgeving van buitenplaats Schaep en Burgh en geniet van al het moois wat er te horen, zien en beleven is.

Tien jaar Wonderfeel

Speciaal voor de tiende verjaardag van Wonderfeel zijn tien jonge componisten uitgenodigd om tien nieuwe composities te maken. Deze frisse klanken worden gespeeld door gerenommeerde ensembles zoals Ragazze Kwartet, Kaña Trio, Ikarai, HiiiT en het eigen Wonderfeel Orchestra. Ook Floris Kortie presenteert voor deze bijzondere gelegenheid het sfeervolle programma Avond van de Tieners.

Muziek in alle toonsoorten

Laat je verder verrassen door klassieke klanken zoals je ze niet eerder hoorde. Geniet van optredens van internationale musici zoals Gesualdo Six, Ustad Noor Bakhsh, Rakhi Singh, Catrin Finch en diva’s Josy Santos en Laia Falcón en veel fijns van eigen bodem zoals Fuse, Nederlandse Bachvereniging, Nora Fischer, Maite Hontelé, Jawa Manla en ORBI.

Wonderfeel is zoveel meer!

Naast muziek biedt Wonderfeel nog meer. Van poëzie bij Dichter onder de Boom, vlijmscherpe bespiegelingen in stripvorm van festivaldenker Jip van den Toorn, ontspannende yogasessies tot een vrolijke afsluiting met de Meezingbende. Ook is er genoeg te doen voor de jongste Wonderfeelbezoeker. Er is muziektheater, je kunt waterbeestjes zoeken, je eigen instrumenten maken, broodjes bakken en nog veel meer.

Meer info en tickets: www.wonderfeel.nl/tickets