Amersfoort World Jazz Festival

Dit jaar zijn er tijdens het Amersfoort World Jazz Festival betaalde concerten en gratis concerten. De prijzen van de tickets liggen tussen € 7,50 en € 15,-. Kaarten voor het festival bestel je online vanaf juni via deze website. Mocht je nog vragen hebben kun je een bericht sturen naar tickets@amersfoortjazz.nl

In 2023 hebben we drie type tickets
– losse tickets
– dagkaarten
– passe-partout

Losse tickets:
Met een los ticket heb je een gegarandeerde zitplaats.

Lieve Vrouwekerkhof: € 15,00 (avonden)
Lieve Vrouwekerkhof Vrijdag 18 augustus Typhoon: € 15,00 (geen zitplaatsen)
Lieve Vrouwekerkhof: Zaterdag Jef Neve: € 10,00
Alle binnenlocaties: € 7,50
Theater De Lieve Vrouw: dinsdag/ woensdag: € 15,00

Dagkaart:
Een dagkaart kost € 20,00. Met een dagkaart kun je naar alle locaties, maar heb je geen gegarandeerde zitplaats. Een aantal locaties heeft een beperkte capaciteit, met een dagkaart heb je dus ook geen gegarandeerde toegang. Vol is vol.

* Let op: de dagkaart geldt niet voor de concerten van Typhoon.

Passe-partout voor het hele festival:
Een passe-partout voor het hele festival kost € 85,00. Met deze passe-partout heb je toegang tot alle locaties, maar geen gegarandeerde zitplaats. Een aantal locaties heeft een beperkte capaciteit, met een passe-partout heb je dus ook geen gegarandeerde toegang. Vol is vol.

* Let op: de passe-partout geldt niet voor de concerten van Typhoon.

Gratis concerten
De concerten op het Lieve Vrouwekerkhof op zondag 20 augustus zijn gratis toegankelijk. Ook het concert van Big Band on the Move op zaterdagmiddag is gratis toegankelijk. Net als het programma van KOSMIK in de St. Joriskerk op donderdag 17 augustus.