Amersfoort World Jazz Festival

Vanaf nu kan je kaartjes kopen voor het Amersfoort World Jazz Festival wat dit jaar plaatsvindt van 5 tot en met 15 augustus.

Informatie kaartverkoop

Tickets voor de Dutch Jazz Release Stages in de Observant en Podium KOSMIKvan 5-15 augustus, waar Nederlands talent een door SENA gesteunde albumpresentatie presenteert, kosten €10,00. Je koopt een kaartje voor een avond of middag waarin twee formaties optreden.

Van donderdag 12 tot en met zondag 15 augustus zijn er optredens op het Lieve Vrouwekerkhof. Reserveer een plekje op ons eigen World Jazz Terrace, met uitstekend zicht op het podium, voor een tijdsslot van 3 uur. Hierin vinden twee concerten plaats. De kaarten kosten € 15,00. Bij aankomst op het plein ontvang je een horecavoucher wat gedurende het festival op de Hof, Groen- en Appelmarkt in te wisselen is en de twee weken na het festival ook op het Lieve Vrouwekerkhof.

De familievoorstelling op zondagmiddag 15 augustus op het Lieve Vrouwekerkhof kost €5,00 per persoon. Kinderen van 0-1 jaar hebben gratis toegang.

Een ticket voor de voorstelling bij Kunsthal KAdE op zaterdag 12 augustus kost € 10,00. Dit geeft toegang tot het optreden van 30 minuten met aansluitend de mogelijkheid de tentoonstelling te bekijken.