Amersfoort World Jazz Festival

De line-up voor 2023 is bekend! Dit jaar belooft weer een veelzijdige en dynamische editie te worden met concerten van bekende namen maar ook veel nieuwe gezichten. Via de nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte. Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Via deze link kun je naar de ticketshop. Je kunt ook op een artiest klikken in het blokkenschema en een ticket in je winkelmandje doen. Onderaan deze pagina staan de dagkaarten en passe-partout.

Dit jaar zijn er tijdens het Amersfoort World Jazz Festival betaalde concerten en gratis concerten. Mocht je nog vragen hebben kun je een bericht sturen naar tickets@amersfoortjazz.nl

Of ga naar deze pagina.

In 2023 hebben we drie type tickets
– losse tickets
– dagkaarten
– passe-partout

Losse tickets:
Met een los ticket heb je een gegarandeerde zitplaats.

Dagkaart:
Een dagkaart kost € 20,00. Met een dagkaart kun je naar alle locaties, maar heb je geen gegarandeerde zitplaats. Een aantal locaties heeft een beperkte capaciteit, met een dagkaart heb je dus ook geen gegarandeerde toegang. Vol is vol.

* Let op: de dagkaart geldt niet voor de concerten van Typhoon op dinsdag 15 en woensdag 16 augustus in Theater De Lieve Vrouw en vrijdagavond 18 augustus op het Lieve Vrouwekerkhof.

Passe-partout voor het hele festival:
Een passe-partout voor het hele festival kost € 85,00. Met deze passe-partout heb je toegang tot alle locaties, maar geen gegarandeerde zitplaats. Een aantal locaties heeft een beperkte capaciteit, met een passe-partout heb je dus ook geen gegarandeerde toegang. Vol is vol.

* Let op: de passe-partout geldt niet voor de concerten van Typhoon op dinsdag 15 en woensdag 16 augustus in Theater De Lieve Vrouw en vrijdagavond 18 augustus op het Lieve Vrouwekerkhof.

Gratis concerten
De concerten op het Lieve Vrouwekerkhof op zondag 20 augustus zijn gratis toegankelijk. Ook het concert van Big Band on the Move op zaterdagmiddag is gratis toegankelijk. Net als het programma van KOSMIK in de St. Joriskerk op donderdag 17 augustus. Ook zijn de concerten op donderdag, zaterdag en zondag in Theater De Lieve Vrouw gratis toegankelijk en het concert van Chi op zondag 20 augustus in de St. Aegtenkapel.

Dagkaarten en passe-partouts

Dagkaart dinsdag 15 augustus 2023

Dagkaart woensdag 16 augustus 2023

Dagkaart donderdag 17 augustus 2023

Dagkaart vrijdag 18 augustus 2023

Dagkaart zaterdag 19 augustus 2023

Dagkaart zondag 20 augustus 2023

Passe-partout (gehele festival)