Laden Evenementen

Stormvogel invites… Jasper van ’t Hof & Jasper Blom

Stormvogel
De avontuurlijke jazzbarock-keyboardist gaat op uitnodiging van het festival Amersfoort Jazz een electro-acoustic avontuur aan met speelkameraden uit de progjazz, waaronder David de Marez Oyens (bas) en Onno Witte (drums). Voor deze ‘blind double date’ zijn twee bijzondere Boy Edgarprijswinnaars genodigd, een formatie die nog nooit eerder samenspeelde.

Jasper van ‘t Hof
De avontuurlijke toetsenist Jasper van ‘t Hof is een Living Legend. Met Pierre Courbois, Philip Catherine, Jean Luc Ponty en Charlie Mariano stond hij aan de wieg van de (free) jazzrock in Europa. Hij deed internationaal baanbrekend werk met zijn world fusion band Piri Piri. Als solopianist genereerde hij wereldwijde faam en in 2018 werd hij beloond met de Boy Edgarprijs.

Jasper Blom
Jasper Blom geldt als een van de belangrijkste tenor- en sopraansaxofonisten uit de Nederlandse jazz. Blom streeft naar een synthese van uiteenlopende genres: modale jazz, klassieke muziek, pop en impro. Jasper Blom, die wereldwijd de grote festivals bespeelt, won twee keer de European Jazz Competition Award en werd in 2019 onderscheiden met de Boy Edgarprijs.

Gegevens

Datum:
20 november
Tijd:
21:15 - 22:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

De Lieve Vrouw
Lieve Vrouwestraat 13
Amersfoort, Utrecht 3811 BP Netherlands
Website:
https://lievevrouw.nl/