Tickets

5 ________15 august 2021

Na 42 gratis edities kiest Amersfoort World Jazz Festival er dit jaar voor het eerst voor om tickets te verkopen. Deze keuze is gemaakt om concertbezoek voor iedereen veilig én mogelijk te maken binnen de geldende coronamaatregelen en de daardoor beperkte capaciteit.

Tickets voor de Dutch Jazz Release Stages in de Observant en Podium KOSMIK van 5-15 augustus, waar Nederlands talent een door SENA gesteunde albumpresentatie presenteert, kosten €10,00. Je koopt een kaartje voor een avond of middag waarin twee formaties optreden.

Van 12 tot en met 15 augustus zijn er optredens op het Lieve Vrouwekerkhof. Reserveer een plekje op ons World Jazz Terrace voor een tijdsslot van 3 uur. Hierin vinden twee concerten plaats. De kaarten kosten € 15,00. Bij aankomst op het plein ontvang je een horecavoucher wat gedurende het festival op de Hof, Groen- en Appelmarkt in te wisselen is en de twee weken na het festival ook op het Lieve Vrouwekerkhof.

De familievoorstelling op zondagmiddag 15 augustus op het Lieve Vrouwekerkhof kost €5,00 per persoon. Kinderen van 0-1 jaar hebben gratis toegang.

Een ticket voor de voorstelling bij Kunsthal KAdE op zaterdag 14 augustus kost € 10,00. Dit geeft toegang tot het optreden van 30 minuten met aansluitend de mogelijkheid de tentoonstelling te bekijken.

Het is mogelijk dat er voor een uitverkocht evenement later nog extra kaarten beschikbaar komen. Dit communiceren wij dan als eerste via onze nieuwsbrief. 

Contact

Stichting Amersfoort Jazz
p/a Hamersveldseweg 84a
3833 GT Leusden
The Netherlands

General inqueries: info@amersfoortjazz.nl
Artist inquiries: productie@amersfoortjazz.nl
Public relations: sven@amersfoortjazz.nl
Technical inquiries: jaap@amersfoortjazz.nl

PBCF_Logo_Tagline_oranje_RGB-2