Bereikbaarheid


Amersfoort is gelegen in het centrum van Nederland. Hieronder vindt u meer informatie over reizen per trein, bus of tram en hoe u Amersfoort bereikt per auto. Aangezien het festival in de binnenstad plaatsvindt, adviseren wij u om met de fiets te komen. Als u meer informatie wenst of als u vragen heeft over uw reisadvies, stuur ons dan een e-mail op info@amersfoortjazz.nl.

  • Met de fiets naar Amersfoort

    Wij adviseren u om met de fiets naar het festival te komen. De binnenstad van Amersfoort is zeer goed bereikbaar. Tijdens het festival zijn de pleinen en steegjes alleen te voet toegankelijk. In de stad staat duidelijk aangegeven waar u de fiets kunt stallen. Kijk hier voor de lijst met publieke fietsenstallingen.

  • Met de trein naar Amersfoort

    Nederland beschikt over een goed treinnetwerk, vanuit alle grote steden in Nederland vertrekken treinen naar Amersfoort (sommige met een overstap). Plan uw reis met behulp van de NS-planner hiernaast.

  • Met de auto naar Amersfoort

    Wij adviseren u om, zover mogelijk, met de fiets naar de stad te komen. Mocht u toch met de auto willen komen, plan dan uw route hier met behulp van Google Maps. Klik voor meer informatie over parkeren op onderstaande knop.

Klik hier voor parkeren