Pers

Via de links op deze pagina kunt ons logo en enkele beelden Rabobank Amersfoort Jazz downloaden. 

Voor speciale wensen of vragen, neemt u met ons contact op via communicatie@amersfoortjazz.nl.

Persmap
 Rabobank Amersfoort Jazz
Download de persmap door hieronder te klikken. De persmap bestaat uit algemene informatie over het festival, diverse logomodellen (met of zonder festivaldatum, en verschillende kleurinstellingen) te gebruiken op een effen, witte of gedrukte achtergrond. Alsmede banners die gebruikt kunnen worden op een website of bijvoorbeeld Facebook.

Download hier de Rabobank Amersfoort Jazz Persmap 2017

*NB
Het is niet toegestaan wijzigingen aan te brengen in het beeldmerk van het Rabobank Amersfoort Jazzfestival. Wanneer het festival in tekst wordt vermeld, gelieve dit steeds te vermelden als het “Rabobank Amersfoort Jazzfestival”.

Over de Stichting Amersfoort Jazz
Het door de Stichting Amersfoort Jazz georganiseerde Rabobank Amersfoort Jazz is één van de oudste festivals in Nederland (sinds 1979). Het vierdaagse evenement ontvangt jaarlijks meer dan 350 uitvoerende musici op meerdere in- en outdoor podia. Het festival wordt bezocht door meer dan 80.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

De stichting Amersfoort Jazz verzorgt de programmering en organisatie van het jaarlijkse Rabobank Amersfoort Jazzfestival, de tweemaandelijkse jazzconcerten in Stadscafé De Observant en de coproductie van voorstellingen op het gebied van jazz & wereldmuziek. Ook de co-programmering van het jaarlijkse jazzfestival in de tuinen van Paleis Soestdijk “Jazz Art & Winefestival” en de productie en programmering van het Leusden Jazz Festival vallen onder verantwoordelijkheid van de stichting.

De stichting Amersfoort Jazz zet zich – in samenwerking met Stichting JazzNL, FNJF, IJFAF en het World Music Forum- actief in voor de ontwikkeling van initiatieven en samenwerkingsverbanden op regionaal, nationaal en internationaal niveau.